Президент Росії Володимир Путін не привітав з Новим роком президента України Володимира Зеленського, як у минулі роки - Петра Порошенка. На сайті Кремля 30 грудня оприлюднили список перших осіб держав, до яких Путін відноситься добре.

Як і в минулі роки, президент РФ привітав керівництво близько 40 країн.

Послання від лідера країни-агресора зі святом отримають Його Святість Папа Римський Франциск і королева Британії Єлизавета II. Окремо він звернувся до прем'єр-міністра Угорщини Віктору Орбану, президента Венесуели Ніколас Мадуро і президента В'єтнаму Нгуєн Фу Чонгу.

Путін, фото з вільних джерел
Путін, фото з вільних джерел

Президент РФ привітав з Різдвом і Новим роком федерального президента ФРН Франка-Вальтера Штайнмайера і канцлера Німеччина Ангелу Меркель.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У привітанні підкреслюється, що за останній час було реалізовано ряд спільних проектів, з успіхом завершена культурна програма "Російські сезони" у Німеччині.

Зеленський та Путін, фото з вільних джерел
Зеленський та Путін, фото з вільних джерел

У привітанні президента США Дональда Трампа Путін вказав на те, що Росія і США історично несуть особливу відповідальність за забезпечення глобальної безпеки і стабільності, при цьому Москва виступає за нормалізацію двосторонніх відносин.

Еммануелю Макрону глава Росії написав, що зустрічі в Брегансоне і Парижі підтвердили, що взаємодія між Росією і Францією залишається важливим фактором.

Нагадаємо, у день обміну полоненими бойовики Путіна нахабно "накрили вогнем" українських воїнів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.