До Нового року залишилося майже нічого. А відтак, рід різноманітних ЗМІ опублікував прогнози на 2020 рік від знаменитої на весь світ ясновидиці Ванги, яку одні вважають шарлатанкою, а інші і досі стверджують, що вона найкраща представниця цієї "професії".

За "пророцтвом", як повідомляють мас-медіа, в 2020 році Європу чекають релігійні війни, а інші континенти - посухи, повені та інші стихійні лиха та на деяких територіях повне вимирання живності. Щоправда, чи відповідатиме це дійсності наразі з'ясувати неможливо. Однак, слід сказати що подібні передбачення Ванги вже не одноразово з'являлися на просторах Інтернету, називаючись "розсекреченими даними"

Ванга
Ванга

До прикладу, раніше стверджувалося, що конфлікти на релігійному ґрунті очікують людство в період з 2025 по 2033 рік, а катастрофічні стихійні лиха - в 2025 році. Тоді ж стверджувалося, що з 2077 року на Землі буде панувати комуністичний лад.

Також в мережу потрапляли й передбачення, які не знайшли свого підтвердження. Так, довгий час вважалося, що у 2010 році повинна була початися світова війна із застосуванням ядерної та хімічної зброї, яка тривала б до 2014 року. Або ж говорили про те, що Барак Обама повинен був стати останнім президентом США. Однак, як бачимо, зараз лідером Білого дому є Дональд Трамп, а це в свою чергу і спростовує одне із "пророцтв".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Нагадаємо, що пророцтва відомого ченця про майбутнє збуваються наяву.

Як повідомляв портал Знай.ua, перед Новим роком уфологи пророкують землянам кілька теорій про те, які біди можуть чекати людство в 2020 році.

Також портал Знай.ua писав, як 2020 рік змінить долю всього людства, і що готують зірки Україні.