З'явилася інформація, що середньостатистична українська сім'я в середньому витрачає на алкогольні напої близько 1200 гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Держстату України.

Аналітики з Державної служби статистики України поділилися результатами дослідження, яке вони проводили в першому півріччі 2019 року.

Ціни на алкоголь
Ціни на алкоголь

При цьому, жителі міст витрачають на алкоголь більше на 400 грн, ніж жителі сільської місцевості: 1300 грн і 900 грн відповідно. А от сім'ї, в яких є діти, виділяють зі свого бюджету на алкогольні напої 1100 грн, це трохи менше, ніж витрачають бездітні пари - 1200 грн.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також повідомляється, що в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року, витрати населення на алкоголь залишилися колишніми. Тобто, і в 2018 році середня сума "алкогольних" витрат склала 1200 грн на одну сім'ю на місяць.

Крім того, в Держстаті зазначили, що щомісячно середньостатистична українська сім'я віддає 9600 грн на харчування, алкоголь, тютюнові вироби, відпочинок, а також оплату комунальних та транспортних послуг.

Нагадаємо, відмовитися - негайно: названо найнебезпечнішу закуску до алкоголю.

Як повідомляв Знай.uа Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем на Новий рік: фанати не можуть відійти від шоку, відео.

Знай.uа писав, щоб не лікувати, зламав пальці: стоматолог жорстоко познущався над молодою матусею.