6 січня у Куликовому Донецької області один з окупантів відкрив вогонь по інших бойовиках, повідомляє прес-служба штабу Операції об’єднаних сил.

Як повідомляється, бойовик, який під час чергування в окопі на одній з позицій був у нетверезому стані та під дією наркотичних речовин, відкрив вогонь по інших бойовиках свого угрупування, які знаходились поруч із ним.

“Мабуть оркам ще бухла треба підкинути. Може до весни переб'ють одне одного нарешті”, “Треба сказати прикордонникам, щоб контрабанду з випивкою не гальмували”, “Може скинутися їм на бухло- хай продовжують самоліквідацію”, - пишуть користувачі соціальних мереж у коментарях до повідомлення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що раніше воїни Збройних сил України виклали у соціальні мережі відеопривітання зі святом Різдва.

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали обличчя полеглих за свободу і мир героїв: країна в неоплатному боргу перед ними.

Також портал Знай.uа розповідав про те, що на Донбасі, в зоні проведення ООС, в перший день нового року помер український військовий Юрій Сергеєв з позивним Гудвін.