У мережі з'явилося відео з місця авіакатастрофи літака Boeing 737, що впав з висоти приблизно 2400 метрів у полі на північний захід від Тегерана, Іран. Ролик, знятий з висоти пташиного польоту опублікував телеканал ABC у соцмережі Twitter.

На відео можна розгледіти представників рятувальної служби Ірану, які працюють на місці падіння лайнера українського авіаперевізника МАУ. Також видно і фрагменти літака, які ще димляться посеред випаленої землі.

Варто відзначити, що американські спецслужби знають все про ситуацію в Ірані і стежили за аеропортом у ніч на 8 січня. Після удару по американських базах розвідка оглядала територію і точно б помітила рух ракети, яка, за однією з версій, могла збити літак з українцями на борту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що український літак Boeing 737 зазнав аварії в Ірані вранці 8 січня. Всі 160 пасажирів і 16 членів екіпажу загинули. Повідомляється про 11 українців, які були на борту літака.

Як повідомляв портал Знай.uа, батьки загиблих в аварії літака МАУ в Ірані прибутку в Бориспіль: відео.

Також портал Знай.uа писав про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.