Український літак Boeing 737 зазнав краху в Ірані зранку 8 січня. Всі 160 пасажирів і 16 членів екіпажу загинули. Повідомляється про 11 українців, які були на борту Боїнгу 737.

В мережі з'явилося відео з місця авіакатастрофи українського літака, на кадрах — складені тіла загиблих. Особливо вразили у цій ситуації коментарі користувачів з РФ, які "співчувають" трагедії.

Глава МЗС України Вадим Пристайко повідомив, що жертвами авіакатастрофи в Ірані стали громадяни 7 країн, в тому числі 11 українців, серед яких 2 пасажири і екіпаж. Також в авіакатастрофі загинули 82 іранці, 63 канадці, 6 шведів, 4 громадянина Афганістану, 3 німці і 3 британці. Росіян на борту не було.

Після оприлюднення інформації про авіакатастрофу з українцями поблизу Тегерану, активізувалися коментатори з РФ з повідомленнями у стилі: "На укропов вообще поф*г", "-180 хохловибл*дков", "Ура!!!".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коментарі росіян, скріншот
Коментарі росіян, скріншот

Коментарі росіян, скріншот
Коментарі росіян, скріншот

Нагадаємо, раніше український літак розбився в Ірані одразу після зльоту: 180 пасажирів на борту

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо