У місті Керч, що в окупованому Росією Криму, жінці зламав шию мануальний терапевт, до якого вона прийшла з жахливими болями. Як повідомляє Telegram-канал Mash, пацієнтка розповіла про те, що прийшла до цього лікаря за порадою знайомих, після того, як самолікування не допомогло. Прийшовши до нього на прийом, пацієнтка попередила, що вона перенесла онкологію, тому лікар вирішив, що голковколювання їй не підійде.

Тому мануальний терапевт поклав її спочатку на кушетку, промацав хребет, а потім посадив на стілець і кілька разів покрутив її шиєю, після чого жінці стало зле. Але навіть після цього доктор запевнив пацієнтку, що все йде як треба. Після цього біль у шиї посилилася, і жінка прийшла в іншу клініку, де після ряду обстежень з'ясувалося, що мануальний терапевт зламав їй шию. Постраждала звернулася в поліцію з вимогою провести розслідування за фактом надання неякісних послуг.

В Керчи врач сломал пациентке шею.

Наталью лечили от боли в шее массажем, но в итоге сделали только хуже.

Geplaatst door Mash/Мэш op Woensdag 8 januari 2020

Нагадаємо, українці зможуть здати аналізи, не заплативши ні копійки лікарям.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що грип-убивця відкрив сезон полювання на українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що стоматолог жорстоко познущався над молодою матусею.