Підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко повідомив, що до резонансної справи був знайомий лише з лікарем Юлею Кузьменко, передає theБабель.

"З подружжям Грищенків не знайомий. Одного разу, влітку 2019 року я з багатьма артистами давав концерт. Після виступу підійшла жінка і попросила зробити фото. Я, звичайно, погодився. Згодом виявилося, що це була Інна Грищенко. Ось і все знайомство. Яну Дугарь я не знаю взагалі. Про її існування дізнався з підозри", - сказав музикант.

Він уточнив, що з Юлією Кузьменко познайомився через прикрий випадок.

Андрій Антоненко
Андрій Антоненко

"Це теж важко назвати знайомством. Сталася ДТП - мого сина збила машина, водій поїхав з місця події. Справа була гучна, про неї говорили по радіо і телебаченню. Я шукав свідків, написав у Facebook, і Юля відгукнулася. Виявилося, що те таксі викликала саме вона. Ми обмінялися номерами телефонів, зідзвонилися. У Facebook є вся ця інформація – повідомлення про перенесення суду. Ми навіть у суді не бачилися", - пояснив Антоненко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Музикант запевнив, що вперше побачив Юлю у себе на концерті 21 липня 2016 року.

Кузьменко, фото Уніан
Кузьменко, фото Уніан

"Тобто через кілька днів після трагедії. На концерт я запросив її раніше. До цього всю весну і початок літа я провів в АТО з концертами. Це все підтверджено і легко перевіряється. Є думка, що ми перетнулися до того - навесні Pizza Veterano на Бессарабці. У мене була там зустріч, а Юля туди теж прийшла. Але та зустріч була 3-5 хвилин, і я її не дуже пам'ятаю. Ми допили пиво і пішли. Як ніби саме тоді я запросив її на концерт. Впевнено можна сказати, що повноцінне знайомство відбулося 21 липня 2016 року. До того моменту ми не бачилися і не переписувалися в статусі друзів", - зазначив Антоненко.

Нагадаємо, Андрій Антоненко відмовився від безкоштовного адвоката для проведення слідчого експерименту, тому останній не відбувся.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві провели слідчий експеримент за участю хірурга Юлії Кузьменко, підозрюваної у вбивстві Шеремета.

Також портал Знай.uа писав, що адвокат Кузьменко знайшов вагомий доказ у справі Шеремета.