Підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко припустив, що в справі замішані російські спецслужби і, можливо, це операція ФСБ. Про це передає theБабель.

Музикант також заявив, що був у шоці від підозри.

"Думки різні: 1. Це операція ФСБ руками вищих посадових осіб країни. Я — відома і впливова особа в ССО. Дістатися до мене с*парам і росіянам важко. Оскільки я маю прямий вплив на оборонну здатність України, можливо, таким чином намагаються мене усунути, дискредитувати УСН і збройні сили…2. Це політичне переслідування, замовлення. Кого саме? Дивіться пункт 1. 3. Тупе прикріплення кола знайомств подружжя Грищенко. Але і тут проблема я нікого не знаю. Але все я думаю, що це варіанти 1 і 2. 4. Політична кар'єра глави МВС. Будь-яким засобом утриматися на посаді або отримати крісло прем'єра. Одним словом, замовлення", - зазначив він.

При цьому Антоненко назвав себе військовополоненим, політв'язнем у власній країні".

"Це повністю сфабрикована, брехлива, огидна справа! Політичне переслідування під копірку РФ. Можливо, договір у "нормандському форматі", - вважає підозрюваний.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Антоненко відмовився від безкоштовного адвоката для проведення слідчого експерименту, тому останній не відбувся.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві провели слідчий експеримент за участю хірурга Юлії Кузьменко, підозрюваної у вбивстві Шеремета.

Також портал Знай.uа писав, що адвокат Кузьменко знайшов вагомий доказ у справі Шеремета.