Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів російські окупанти 11 січня обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 4 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи українських захисників із забороненого Мінськими домовленостями міномету.

Військові, фото з вільних джерел
Військові, фото з вільних джерел

"Зі 120-мм міномету противник випустив 3 міни по наший позиції поруч з Красногорівкою та тричі відкривав вогонь зі станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціям українських захисників поблизу з Пісками… Та ще 1 раз з міномету калібру 82-мм противник випустив 7 мін по нашим позиціям поблизу з Новотошківським, - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, ніхто з військовослужбовців Об’єднаних сил не постраждав.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, що ЗСУ відправили до Захарченка 430 бойовиків: з Новим роком, Путін

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.