Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів історію жінки, яка переїхала з України до Чехії. Вона описала свої відчуття від проживання на Батьківщині та за кордоном.

Відповідний пост блогер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Шнайдер процитував мешканку Чехії, яка переїхала туди з України. Вона розповіла про всі переваги та комфорт від проживання в іншій країні.

"Я живу в Чехії. Я їжджу на роботу з чудовим дорогам на відмінному автобусі з м'якими сидіннями, який завжди приходить за розкладом, тому я можу планувати свій графік. Я живу в країні, де 60% населення не ходять до церкви й вважають себе атеїстами, але при цьому Чехія має передовий автопром і кілька відомих у всьому світі торгових марок. На роботі від мене не вимагають писати звіти й заповнювати "Листи самооцінки", мені не доводиться проходити атестацію і змагатися з колегами за підвищення категорії. Я тут вперше вийшла на сцену театру у звітному концерті школи. У мене вперше з'явився власний клас та чудові учні, яких я люблю", - цитує Шнайдер українку.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

фото Getty Images
Аеропорт

Жінка зазначила, що під час проживання в Україні її постійно переслідувала депресія й на це був ряд причин. Зокрема, низька заробітна плата та соціальна культура.

"В Україні мене переслідувала депресія через:
- низьку зарплату,
- постійне відчуття, що ти комусь винен,
- неможливість купувати собі красиві речі (тільки секонд),
- неможливість поїхати, куди я хочу,
- розбитий асфальт в моєму дворі й погані дороги,
- забиті та старі маршрутки,
- постійне хамство навколо,
- зелених від цвілі стін мого будинку, на які лилася вода з іржавої зливову каналізацію,
- необхідності іноді ходити в різні контори типу обленерго чи облгазу,
- погані шкільні оцінки мого сина і його категоричного небажання ходити в школу,
- неможливість відстояти правду у суді,
- почуття незахищеності.
Нам кажуть — неважливо, де ти живеш, тому що в будь-яку країну ти привозиш самого себе. Тоді чому тут я нарешті відчула себе людиною?" - заявила українка, що переїхала до Чехії.

Крик души Украинки проживающей в Чехии. Прочитайте это действительно Сильно. "Я живу в Чехии. Я езжу на работу по...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 12 januari 2020

Нагадуємо, дитина на ходу вилетіла з небезпечного атракціону, медики роблять все можливе: відео не для слабкодухих.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також портал Знай.ua писав, що на тимчасово непідконтрольних територіях Луганської області знов помітили російську військову техніку, яка порушує мінські угоди.