На тимчасово окупованій території Донбасу ситуація стає все гіршою. Людям не вистачає грошей на життя, інфраструктура переживає занедбання, а люди не можуть забезпечити собі гідного життя.

Так, у мережі з'явилося цікаве відео, де видно, що у республіці "ЛНР" почали продавати пиво просто у трилітрових банках.

"Геній маркетингу "ЛНР" достягає свого апофеозу. Пиво у банці. Welcome to СРСР, називається", - говорить чоловік за кадром відео.

Зазначимо, що український політолог і співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко зробив гучну заяву щодо Донбасу. За його словами, Україна може отримати гібридний мир на тимчасово окупованій території.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це експерт повідомив на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Все йде до того, що у 2020 Україна отримає гібридний мир на Донбасі, який буде проміжним варіантом між виконанням Мінських угод і заморожуванням конфлікту. Про ключові тенденції 2019 та перспективи у 2020 році ми говорили з колишнім народним депутатом, політологом Ігорем Поповим", - йдеться у дописі Романенка.

Нагадуємо, що 7 січня з’явилась інформація про те, що місія ОБСЄ у порушенні Мінських домовленостей звинуватила також українську сторону.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Куликовому Донецької області один із окупантів відкрив вогонь по інших бойовиках.

Також портал Знай.ua писав, що на тимчасово непідконтрольних територіях Луганської області знов помітили російську військову техніку, яка порушує мінські угоди.