З четверга, 16 січня, в українській авіакомпанії SkyUp Airlines зміняться правила перельоту пасажирів і перевезення багажу. Про це повідомляє пресслужба центру транспортних стратегій.

SkyUp Airlines

Згідно з новими правилами, тарифи Standard і Flex передбачають перевезення пасажиром однієї одиниці багажу вагою до 23 кг і сумою 3 вимірів не більше 158 см.

Також норма багажу для дитини до 2 років становить 10 кг і 115 см у сумі вимірів тільки для цих двох тарифів.

Розміри ручної поклажі залишилися незмінними – до 7 кг і до 55 х 40 х 20 см. Однак тепер загальна вага додаткових предметів, крім їжі для дітей, не повинен перевищувати 3 кг і параметри 35 х 20 х 10 см. Харчування для дитини - вага до 5 кг, параметри 40 х 30 х 20 см.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До того ж, ще можна придбати додаткове місце під ручну поклажу – до 5 кг і до 55 х 40 х 20 см За нього доведеться заплатити 25 євро.

Нестандартний багаж тепер повинен важити до 75 кг, замість 80 кг обмеження. Параметри – 40 х 55 х115 см.

SkyUp Airlines

Дана послуга при оформленні на сайті обійдеться в 40 євро, а при оформленні в аеропорту - 60 євро.

Суму вимірювань розмірів для спортивного спорядження збільшили до 330 см До того ж, перевезти інвентар можна і безкоштовно, якщо його загальна вага разом з багажем не перевищує 23 кг.

Якщо вага буде перевищувати норму, то доведеться заплатити 25 євро при оформленні на сайті або 50 євро – в аеропорту.

Щодо перевезення дітей, відправити дитину без супроводу в межах України можна у віці від 5 до 14 років, а за кордон – від 5 до 16. Раніше ці послуги допускалися для дітей від 2 років.

Щодо тварин, то до цього правила SkyUp дозволяли брати в салон "дрібних тварин", а тепер ця формулювання змінилася на "котів і собак" з вагою 7-8 кг.

Параметри контейнера для тварини в сумі трьох вимірів - 50 х 40 х 20 см.

У багажному відділенні можна перевозити живність вагою до 23 кг з кліткою, параметри якої становлять до 310 см в сумі трьох вимірів.

SkyUp Airlines

Перевезення тварини в салоні буде коштувати 40 євро при купівлі послуги на сайті і в 50 євро – в аеропорту. У багажному відділенні відповідно 80 і 100 євро.

Також авіакомпанія повідомляє про обмеження можливості зміни дати вильоту в особистому кабінеті.

Цією опцією, як і раніше, можна скористатися безкоштовно в рамках тарифу Economy Flex і за 50 євро в рамках Economy Standard не менш ніж за 12 годин до вильоту (крім Зальцбурга і Коломбо).

Нагадаємо, що Тегеран виплатить компенсацію сім'ям загиблих в авіакатастрофі українського Boeing 737 і оплатить вартість літака.

Як повідомляв портал Знай.ua, рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" фатальний рейс "Тегеран-Київ" хочуть закрити рота.

Також портал Знай.ua писав, що в Тегерані збереться у повному складі канадська Постійна команда швидкого реагування (SRDT), яка займеться розслідуванням катастрофи літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.