З'явилася інформація, що авіакомпанія Новій Зеландії Air New Zealand пробує їстівні кавові чашки, які приготовані за рецептом італійського кондитерського виробу – біскотті. Про це повідомляє buyingbusinesstravel.com.

Їстівні кавові стаканчики

Так, ці їстівні кавові стаканчики авіаперевізнику поставляє сімейна компанія під назвою Twiice.

Каву в чашках, які потім можна з'їсти, подають у залах авіакомпанії в Окленді і на деяких рейсах через Тасман.

У рецепті є такі інгредієнти, як: пшеничне борошно, цукор, яйця, ванільна есенція і натуральний ванільний екстракт. Тим не менш алергіки повинні знати, що чашки містять глютен і можуть містити сліди молочних продуктів, сої, лісових горіхів, арахісу і насіння кунжуту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також стаканчики герметичні і не розкиснуть до тих пір, поки кава не буде допита.

Слід зазначити, що авіакомпанія щодня подає понад 8 мільйонів чашок кави і планують таким чином скоротити кількість відходів.

"Так, вони компостируемой, але наша кінцева мета — повністю "прибрати" свої чашки зі звалищ. Тому ми продовжимо тестувати їстівні чашки Twiice і працювати з іншими партнерами, щоб вивчити можливості масштабування таких проектів", - сказала старший менеджер по роботі з клієнтами Air New Zealand Ніки Чейв.

Їстівні кавові стаканчики

Нагадаємо, що Boeing 737 авіакомпанії "МАУ" розбився незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, всі пасажири і члени екіпажу загинули.

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія Ernest Airlines скасувала кілька рейсів, в результаті чого в Італії застрягли більше сотні українців.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський поспілкувався з приводу трагедії літака МАУ, який розбився в Ірані, з світовими лідерами.