Погода на 15 січня в Україні: точний прогноз

У середу в Україні все ще буде діяти антициклон, тому на опади можна не розраховувати. А ось на теплу, суху і навіть іноді сонячну погоду – цілком можна. За даними Українського гідрометеорологічного центру по всій території країни очікується лише легка хмарність.

У західних областях мінлива хмарність скрізь. Найхолодніше вночі в Чернівецькій області – від -4 до -6 градусів, а також холодно в Івано-Франківській та Хмельницькій областях – від -2 до -4 градусів. Невеликі заморозки будуть по іншим областям цієї ночі – від 0 до -2 градусів. А вітер на Заході південно-західного напрямку від 5 до 10 м/с. А ось вдень у цій частині буде дуже тепло – від +6 до +9 градусів ближче до кордону, а в Закарпатській та в інших західних областях вдень від +3 до +6 градусів.

Квітучий січень

На півночі вдень найтепліша погода (теж буде сухо і хмарно) в Житомирській області – від +4 до +6 градусів, трохи холодніше у Київській та Чернігівській – від +3 до +5 градусів, а Сумська область найхолодніша – від +2 до +4 градусів. У столиці теж вдень від +3 до +5 градусів, а вночі від 0 до -2 градусів. Такі ж несильні заморозки у пару градусів по всім північним областям. А вітер також несильний і південно-західного напрямку.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сходу не так пощастило, так як тут очікується найхолодніша погода вдень, проте ночі тут тепліше, та й сонце теж не омине цю частину. У східних областях вдень від +1 до +3 градусів, вночі ж температура тільки в невеликих мінусах – від 0 до -2 градусів. Також синоптики прогнозують східний вітер зі швидкістю 5-10 м/с.

А південь поки що віддає теплу першість заходу. У південних областях від +4 до +6 градусів вдень, а вночі температура тільки легким морозом схожа на зиму – від -3 до 0 градусів. Ну і звичайно, як і в інших частинах країни 15 січня, тут теж переважатиме сонячна погода з мінливою хмарністю і без опадів. У Криму температура мало чим відрізняється – вдень від +4 до +6 градусів, а вночі від 0 до -2 градусів. На півдні буде південно-східний вітер, помірний, від 5 до 10 м/с.

Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр

Як повідомляв Знай.ua, замість пташиного чи свинячого грипа прийшов невідомий вірус, який вирішив почати з Китаю. Ним вже заразилося понад 50 людей і деякі в дуже важкому стані.

Також Знай.ua писав, що в зоні відчуження АЕС «Фукусіма 1» вже розгорнувся справжній Едемський сад. Тисячі тварин радіють відсутності людей і насолоджуються дикою природою. Це дивовижні кадри.

Нагадаємо, що принцам не прийнято відмовляти, особливо з такими красивими і талановитими дружинами. Меган Маркл і Принц Гаррі знайшли новий спосіб заробітку. Збудеться мрія будь-якої дівчинки – стати принцесою. Disney не проти.

Також Знай.ua писав, що в цьому році нарешті можна буде поставити хрест на самотності. Однак пощастить не всім знакам Зодіаку, весілля і сімейне щастя дістанеться тільки обраним.

Ще Знай.ua писав, що наразі всі скаржаться на відсутність грибів восени, вони, виявляється, ростуть і взимку. Тим більше, коли зима така тепла, як в цьому році. Дізнайтеся, які три види їстівних грибів можна зібрати в лісі взимку і як їх відшукати.