З'явилася інформація, що у вівторок, 14 січня, суд виніс рішення по затриманому Ігорю Редькіну, якого копи вважають кілером і підозрюють у вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої.

Ігор Редькін

Так, Святошинський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб. Підозрюваного Редькіна відправили до СІЗО.

Слід зазначити, що підозрюваний виступив проти трансляції судового засідання, але суд відмовив у задоволенні клопотання. При цьому відео та фотозйомку чоловіки заборонили.

Також захист Редькіна не прокоментувала рішення суду, але пообіцяла оскаржити його в апеляції. Також адвокати стверджують, що підозрюваний не винен і у нього серйозні проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У свою чергу прокуратура зазначила, що арешт необхідний через те, що Редькін може ховатися. Він свою провину повністю заперечує.

Вбивство Окуєвої. Обрання запобіжного заходу | НАЖИВО

Підозрюваному у вбивстві Аміни Окуєвої Ігорю Редькіну обрали запобіжний захід - тримання під вартою до 11 березня. Підозрюваним у вбивстві Аміни Окуєвої обирають запобіжний захід. Наживо зі Святошинського суду Києва

Geplaatst door Радіо Свобода op Dinsdag 14 januari 2020

Нагадаємо, що в рамках обміну полоненими Київ видав кілера "Дінго" (Артур Кринари), який намагався вбити Аміну Окуеву і Адама Осмаєва.

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі про вбивство учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої Сергій Ст. спростував інформацію про те, що його затримали копи.

Також портал Знай.ua писав, що українські правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у резонансному вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої.