Запуск ракети, YouTube
Запуск ракети, YouTube

Іран не стримав обіцянки і знову атакував США: випущено п'ять бойових ракет, - ЗМІ

У вівторок, 14 січня, американська військова база Ет-Таджі на північ від Багдада піддалася ракетної атаки з невідомого напрямку. Про це пише Reuters, посилаючись на офіційну заяву збройних сил США.

Ксенія Пунтус, фото Інстаграм
Ксенія Пунтус, фото Інстаграм

Знайдена під вікнами онука Михалкова модель опинилася в реанімації, навіть дихати самостійно не може

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стало відомо, що модель Ксенію Пунтус, знайдену двірником з серйозними травмами вранці 11 січня, підключили до апарату штучного дихання. Її стан жахливий, про це повідомили в телеграм-каналі Mash.

Євген Кравцов, фото: РБК
Євген Кравцов, фото: РБК

У "Слуги народу" добиваються відставки голови УЗ Кравцова

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Скічко заявив, що Наглядова рада "Укрзалізниці" повинен якомога швидше відправити у відставку гендиректора компанії Євгена Кравцова. Про це політик написав у Instagram.

Володимир Зеленський, фото: ICTV
Володимир Зеленський, фото: ICTV

"Президент України 9999 року": пошуковик Google передбачив, скільки залишилося Зеленському

мережі з'явився скріншот, який повеселив українців. Виявилося, якщо в Google вписати фрази "Президент України 3466 року" або "Президент України 9999 року", пошукова система буде видавати чинного главу держави Володимира Зеленського.

Вибух, Голос
Вибух, Голос

Потужний вибух стався на нафтохімічному заводі: кількість постраждалих уточнюється, над містом стоїть токсичний дим

В Іспанії в провінції Таррагона прогримів потужний вибух на нафтохімічному заводі. Вибух стався на заводі з оксидом етилену, який розташований в передмісті Таррагони (Каталонія). Про це 14 січня повідомило видання El Confidencial.

Зарплати в Україні, фото: 24tv.ua
Зарплати в Україні, фото: 24tv.ua

Показали різницю між українськими та європейськими зарплатами: де отримують більше

В 2020 році зарплати українських нардепів зросли в 2,5 рази. Народним обранцям Кабмін підвищив зарплати в 2,5 рази, в результаті вони будуть отримувати від 100 тис. грн. Оплата праці ТОП-чиновників підвищена в 3,5 - 5 разів — у 2020 році вони будуть отримувати від 200 до 500 тис. грн.