Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у п'ятницю, 17 січня 2020 року.

У порівнянні з показниками у четвер, 16 січня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,09 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 17 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,0923 гривні;

- 100 євро – 26,9003 гривень;

Таким чином, долар подорожчав на 11 копійок. При цьому євро збільшився на 18 копійок.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Курс долара, фото: 12kanal.com
Курс долара, фото: 12kanal.com

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.иа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що обсяги купівлі та продажу валюти онлайн фізичними особами в 2019 році були майже рівними і становили по $1 млрд. Така інформація з'явилася на сайті НБУ.