Міністерство соціальної політики анонсувало підвищення соціальної допомоги на дітей, які виховуються в неповних родинах.

Як і інші соціальні виплати, цей вид допомоги буде підвищено у три етапи. З першого січня розмір допомоги на дитину до 6 років становить 1779 гривень. Першого липня ця сума збільшиться до 1859 гривень, а першого грудня — до 1921 гривень.

Джерело: facebook.com/MLSP.gov.ua

Так само буде збільшено суму соціальної допомоги на дитину від шести років. З першого січня вона становить 2218 гривень, першого липня зросте до 2318 гривень, а першого грудня — до 2395 гривень.

Нагадуємо, що нещодавно у Мінсоцполітики повідомили про те, що в цьому році буде збільшено розмір допомоги для людей з обмеженими можливостями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, з першого січня також був підвищений розмір соціальної допомоги для дітей-сиріт та дітей, позбавлений батьківського піклування, в тому числі — тих, які виховуються в патронатних та прийомних родинах, а також у дитячих будинках сімейного типу.

Також Знай.ua писав, що змінилося для українців у 2020 році.