Пенсія, фото: vesti.ua
Пенсія, фото: vesti.ua

В Україні задерут пенсійний вік для жінок: терміни вже названо

Стало відомо, що з першого квітня 2020 року пенсійний вік для жінок в Україні має збільшитися на півроку і становитиме 59 з половиною років. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Пенсійного фонду в соцмережі Twitter.

Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор
Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор

Стало відомо, коли до України повернуться загиблі в авіакатастрофі літака МАУ: названо дату і час

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Вже цієї неділі, 19 січня, жителі України, які загинули в результаті авіакатастрофи під Тегераном, повертаються додому. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній Facebook-сторінці МАУ.

курс долара, 24 канал
курс долара, 24 канал

Долар по 10: міжнародні експерти зробили приголомшливу заяву про реальний курс гривні

Відомо, що українська гривня є однією з найнедооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist. За інформацією журналу, "Біг-Мак" в Україні коштує 57 гривень (на даний момент його вартість становить 59 гривень), в той час як у Сполучених Штатах Америки він коштує $5,67. Реальний курс гривні, в такому разі, повинен становити 10,05 грн/$.

Мобільний додаток "Дія", Hyser
Мобільний додаток "Дія", Hyser

В Україні стартує державний додаток "Дія": які послуги стануть доступні в смартфоні

Мобільний додаток "Дія" запрацює онлайн для всіх українців з 30 січня 2020 року. Про це повідомляється на Instagram-сторінці проєкту. Як відомо, додаток запрацював в тестовому режимі ще 16 грудня.

Олексій Гончарук, фото Кабмін
Олексій Гончарук, фото Кабмін

Зеленський розібрався з Гончаруком: президент ухвалив рішення

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю. Зауважимо, що нещодавно в мережу злили таємні аудіозаписи, на яких Гончарук негативно говорив про Зеленського, стверджуючи, що він "недалекий і не розумний".