Нещодавно денний рейс відомої авіакомпанії Austrian Airlines, який прямував маршрутом «Відень - Одеса - Відень», затримався на 10 годин. Причиною стала пташка, що залетіла у двигун.

За даними, що надійшли з сайту dumskaya.net:

Літак прибув до Одеси з австрійської столиці строго за розкладом, але так сталося, що при підході на посадку, в один з двигунів залетів хтось з пернатих. Борт приземлився о 12:34, пілоти зарулив на стоянку так висадив пасажирів з Відня. Технічному персоналу знадобилося кілька годин, щоб повністю оглянути та перевірити чи нема суттєвих пошкоджень з двигуном.

зображення з сайту Думская

Весь цей час пасажири, які повинні були вилетіти зворотним рейсом о 13:25, чекали в терміналі.
Проте, щоб вберегти свої пасажирів, персонал також перевірив справність двигунів не лише на землі, але й в повітрі, згідно з всіма вимогами та правилами. І лише після того, як вони були цілком переконані, у справності, о 23:04 літак все-таки вилетів до Відня.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто зазначити, що подібні зіткнення з птахами далеко не рідкість в цивільній авіації. І майже щомісяця в українських аеропортах відбувається до десятка подібних інцидентів.

Нагадаємо, співробітники NASA шукають шляхи зробити подорож з Землі на Місяць швидшою, ніж вона є зараз

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилася інформація, що в Україні стався гучний скандал, який пов'язаний з пасажирськими авіаперевезеннями.

Також "Знай.ua" писав, що з 16 січня, в українській авіакомпанії SkyUp Airlines зміняться правила перельоту пасажирів і перевезення багажу.