Погода в Україні 20 січня буде морозною, але антициклон Ekart порозганяв із більшої частини Європи дощі й сніги, витіснивши опади. Далі в Україну повернуться справжні морози. Про це повідомляє український синоптик Наталка Діденко на своїй стоірнці у facebook.

"Потужний красень антициклон Ekart порозганяв із більшої частини Європи дощі й сніги, витіснивши опади на Середземномор‘я, дальшу Атлантику і північ Скандинавії. Україна також опиниться завтра, у завершальний день Різдвяних свят, на Івана, серед сухої погоди. Чим вже українців і не здивувати", – зазначила вона.

Скріншот, фото facebook

За словами Діденко, температура повітря також буде без особливих змін, протягом дня очікується 0+4 градуси, на Сході місцями 0-2 градуси морозу.

Скріншот, фото facebook

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вітер буде з північного заходу, поривчастий, некомфортний.

У Києві 20-го січня опади малоймовірні, температура повітря вдень крутитиметься поблизу 0+2 градусів. Північно-західний вітер також буде рвучким, виберіть завтра верхню одежу щільнішу, шалики, каптури, щось таке.

Скріншот, фото facebook

За словмаи Діденко, наступний тиждень буде в Україні теплим, проте в другій половині побільшає опадів та вітру.

Нагадаємо, що всі знаки Зодіаку в січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.