В Україну прикордонники в аеропорту Запоріжжя не пустили групу з чотирьох російських акторів. Одна з причин відмови у в'їзді - незаконний візит в анексований Крим. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужба.

Cкріншот: Facebook/Державна прикордонна служба України

У повідомленні йдеться, що актори прибули рейсом з Варшави. Прикордонники встановили, що один з громадян Росії незаконно відвідував окуповану його країною територію Криму.

Прикордонник
Прикордонник

"Прикордонники відмовили йому в перетині кордону, а також довели рішення про заборону в'їзду на територію нашої держави та проставили відмітку в паспортному документі. Ще троє росіян не змогли пояснити доцільність і мету свого перебування в Україні", - зазначили в Держприкордонслужбі.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

прикордонник
прикордонник

Під роздачу потрапили російський актор Сергій Колесников. Крім того, не пропустили акторів Андрія Бутини, Ларису Удовиченко та ще одну особу, яка їх супроводжувала.

У ЗМІ шириться інформація, що актор Марат Башаров, приїзд якого раніше анонсували українські ЗМІ, не був у групі акторів, яка намагалася перетнути кордон в Запоріжжі.

Марат Башаров у свій час грав з Володимиром Зеленським у двох фільмах — "Ржевський проти Наполеона" і "Службовий роман. Наш час".

Нагадаємо, що любителя "потусуватися" в Криму пустили на шоу "Квартал 95", Зеленський допоміг: "Хороша прогулянка"

Знай.uа писав, на українському кордоні стався колапс, тонуть люди годинами в чергах: "Стоїмо як всі".