Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко зробила гучну заяву стосовно президента України Володимира Зеленського. Так, вона заявила, що звернеться до СБУ стосовно порушення лідером держави закону та дозволу в'їзд в Україну шведському співаку Dr Alban та актора серіалу "Свати" Федора Добронравова, які підтримують анексію Криму.

Відповідний допис вона опублікувала на власній Facebook-сторінці.

"Dr Alban виклав в мережу фото з президентом і подякував йому, що він в обхід заборони допоміг в'їхати в Україну. Закривати очі на порушення українських кордонів - це сприяти легітимізації анексії Криму. Це неприпустимо. Неможливо навіть уявити собі, щоб будь-яка країна з такою легкістю прощала неповагу до територіальної цілісності і суверенітету, закривала очі на подспівувачів окупантів", - написала Геращенко.

Скріншот допису

За її словами, вона буде звертатися до СБУ, аби ті вирішили це питання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Тому ми звернемося в СБУ і до президента з питанням про порушення українських законів. До речі, після нашого запиту в СБУ стосовно журналістів "Зірки" на Майдані, їх видворили з України. І це правильно", - підкреслила депутат.

Скріншот допису

Нагадаємо, що любителя "потусуватися" в Криму пустили на шоу "Квартал 95", Зеленський допоміг: "Хороша прогулянка"

Як повідомляв Знай.uа Зеленський "вибив" Путіна з "російського світу", люди так хотіли це почути: "Нічого хорошого чекати не варто".

Знай.uа писав, на українському кордоні стався колапс, тонуть люди годинами в чергах: "Стоїмо як всі".