Радник глави МВС України, народний депутат України Антон Геращенко прокоментував порушення кримінальної справи проти нього Слідчим комітетом Росії.

"Свідки секти Володимира Путіна як завжди брешуть. Я закликав і закликаю фіксувати злочини терориста Путіна і його підручних, як проти українського, так і проти сирійського та інших народів, на крові яких Путін безуспішно намагається побудувати нову імперію зла", - написав Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Путін в Сирії насправді не бореться з терористичною організацією ІДІЛ.

"Він (Путін - ред.) знищує сили помірної сирійської опозиції, яка бореться з диктаторським режимом Асада і підтримуваної у своїй боротьбі США та ЄС. Навпаки Путін сам потай, в душі, підтримує ІДІЛ, основу якої складають навчені в колишньому СРСР і Росії офіцери іракської та сирійською армії", - заявив депутат.

Геращенко вважає, що після загибелі Усами Бен Ладена, саме Володимир Путін по праву може вважатися терористом №1 у світі.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Путіну вигідно, щоб ІДІЛ була страшилкою для Заходу, в той час як він, знищуючи реальну сирійську опозицію, допомагає зберігати людиноненависницький режим Асада, споріднений його путінському режиму по духу", - додав він.

Читайте також: Геращенко має зв'язки з "Ісламською державою" - Кадиров

Геращенко підкреслив, що це вже друга справа порушена проти нього Слідчим комітетом Росії.

"Першу вони почали розслідувати більше року тому, за фактом моєї участі у формуванні добровольчих батальйонів міліції та Нацгвардії, багато в чому завдяки яким нам вдалося відстояти Україну від повного розпаду і хаосу. Всі ці погрози на мою адресу Слідчого комітету, Кадирова і інших маріонеток Путіна - мені смішні. Я знаю, що те, що я робив і роблю в інтересах захисту інтересів України як у МВС, так і в Раді, і в інформаційному просторі - правильно!" - наголосив радник Авакова.

Нагадаємо, Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу проти радника глави МВС України, народного депутата Верховної Ради Антона Геращенка. Справу завели після посту Геращенка в Facebook з пропозицією публікувати дані про російських військових, які беруть участь в операції в Сирії.