Троща літака МАУ в Ірані, фото: Getty images
Троща літака МАУ в Ірані, фото: Getty images

Іран всіх обдурив: що відомо про розшифровку "чорних ящиків" збитого літака МАУ

Іран не прийняв остаточне рішення щодо відправки "чорних ящиків" українського лайнера МАУ в Україну або Канаду і самостійно розшифровує бортові самописці. Про це заявив глава відділу розслідування подій Організації цивільної авіації Ірану Хасан Резайєфар.

Укрзалізниця, фото: m.day.kyiv.ua
Укрзалізниця, фото: m.day.kyiv.ua

"Укрзалізниця" найняла генерального прокурора "ДНР": яку посаду отримав прихильник "руського міра"

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, раніше новим директором Південно-Західної залізниці, яка входить до структури "Укрзалізниці", призначили одіозного Григорія Бевзу. Разом з тим, останній призначив своїм заступником ярого прихильника "роського міра", яким став Ігор Сагунов.

Ляшко, фото - KP.UA
Ляшко, фото - KP.UA

Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь: як отримати приз від екс-нардепа

Колишній народний депутат і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що подарує кожному українцю пляшку дорогого коньяку, який покаже платіжку зі зменшеною на 30% вартістю тарифів. Відповідне відеозвернення політики опублікував на своїй Facebook-сторінці.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Офіс президента Зеленського закрився від українців

Офіс президента Володимира Зеленського відключив для користувачів можливість залишати коментарі під публікаціями у соцмережі Instagram і YouTube. В прес-службі українського лідера пояснили, що на такий крок довелося піти через нав'язливу рекламу та численних атак ботів.

Купівля квартири: фото: Домофонд
Купівля квартири: фото: Домофонд

Купити квартиру в Україні стане в рази дорожче, як зміняться ціни цього року

В IV кварталі 2019 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року ціни на квартири в Україні зросли в середньому на 8,6%. За даними Держстату України, ціни на квартири на первинному ринку виросли на 7,9%, на вторинному — на 8,9%.