"Бидломаса їде відпочивати": українці жорстко відреагували на поїздку "слуг народу" в Швейцарію

На просторах мережі з'явилося фото з представниками президентської фракції "Слуга народу", які вирушили на Всесвітній економічний форум у Давосі слідом за главою держави Володимиром Зеленським. Знімок розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Серж Сергєєв.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Українці поставили ультиматум Зеленському, відступати нікуди: відео

Активісти на зустрічі з Володимиром Зеленським попросили його підписати указ про звільнення Кличка з посади голови КМДА. Українського лідера закликали до відвертої розмови під час церемонії прощання із загиблими в аварії МАУ.

молочні продукти, ілюстративне фото
молочні продукти, ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В Україні перевірили десятки виробництв: кожна п'ята пачка масла – фальсифікат

В Україні кожна п'ята пачка масла виявилася фальсифікатом, повідомляє Держслужба України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Закордонний паспорт, 24 канал
Закордонний паспорт, 24 канал

"Не отримали нічого": потерпілий в авіакатастрофі розчарувався в українському уряді

Українець розповів сумну історію з особистого життя, виходячи з якої можна розчаруватися в українському уряді. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав користувач Юрій Сон. Так, українець згадав про своє щасливе дитинство і про те, як він був гордий бути громадянином нашої країни.

Тимошенко готує термінову конференцію через Гончарука

Стало відомо, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує у середу, 22 січня, провести велику прес-конференцію. При цьому тему зустрічі з журналістами ще не анонсовано. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.