Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер на прикладі відділення "Укрпошти" №88 в Одесі показав справжній стан державної поштової служби, яку очолює мільйонер Ігор Смілянський.

Кадрами розвалин Шнайдер поділився на своїй Facebook-сторінці.

"Друзі, це відділення "Укрпошти" №88 в місті Одеса. Ось саме ці розвалини, гордо іменуються поштовим відділенням. Щодня сюди приходять сотні людей і з захопленням спостерігають всю цю дивовижну "красу". По-хорошому, це приміщення необхідно було відремонтувати ще років п'ять тому. Але є один невеликий нюанс. Якщо почати ремонт таких от "втомлених" відділень, то генеральному директору тієї самої "Укрпошти" Ігорю Юхимовичу Смілянському, може просто не вистачити на його двомільйонну зарплату. Ну і природно, наш "герой" ніяк не може допустити такий непорядок. Тому і стоять по всій Україні, напівзруйновані будівлі поштових відділень, на які страшно дивитися, а ще страшно заходити всередину. У зв'язку з цим я в черговий раз переконуюся, що мудрий Віктор Гюго все-таки виявився прав. Рай багатих, дійсно створений з пекла бідних", - написав блогер.

Друзья, это отделение "Укрпочты" №88 в городе Одесса. Вот именно эти развалины, гордо именуются почтовым...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 21 januari 2020

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, в інтернеті з'явилися меми на тему занадто високої зарплати Ігоря Смілянського.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці показали Новосад, як живуть і створюють сім'ї прості люди, без 36 тисяч.

Також портал Знай.uа писав, що українці обрушили свій гнів на верхівку "Нафтогазу" Коболєва.