Блогер Андрій Холодов вважає, що ініціатива міністра кабінету міністрів Дмитра Дубілета ввести електронну акцизну марку не вирішить проблеми контрафакту. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, залишається та сама ситуація, коли на підроблених акцизних марках дублюється код. Тому навіть якщо під час перевірки буде виводитись інформація про те, що марка з таким кодом вже реалізована, це не дасть відповіді на питання, що саме перед вами — оригінал чи підробка.

Також необхідно модифікувати програмне забезпечення для унеможливлення продажк товару без марки, та РРО для того, щоб вони відправляли інформацію про відскановану акцизну марку до податкових органів. Ці звіти можуть передаватись протягом трьох діб і як визначити, яка марка справжня, якщо одні й ті ж самі дані прийшли одночасно з різних частин країни?

ЭЛЕКТРОННЫЕ АКЦИЗНЫЕ МАРКИ: 5 ВОПРОСОВ ДМИТРИЮ ДУБИЛЕТУ Как хорошо, что есть Facebook и Telegram. Ведь иначе я,...

Geplaatst door Андрій Холодов op Woensdag 22 januari 2020

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Ще одна вада пов’язана з тим, що торгівці контрафактом зазвичай працюють в тіні та ніяк не повідомляють про свої операції податківців. Відповідно, інформація про підроблені акцизні марки до компетентних органів може просто не дійти.

Нагадуємо, що нещодавно голова Державної податкової служби Сергій Верланов розповів про те, як триває боротьба з незаконним обігом підакцизних товарів.

Як повідомляв Знай.uа, слідчого, який викрив канал контрабанди в Одесі, заарештували за сфальсифікованими звинуваченнями.

Також Знай.uа писав про те, що Григол Катамадзе розповів, як розподіляють податки українців: пенсії, лікарні, армія і не тільки.