Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) на п'ятницю, 24 січня 2020 року.

У порівнянні з показниками у четвер, 23 січня, гривня відчутно ослабла в своїх позиціях, її показник – 24,52 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 24 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,5212 гривні;

- 100 євро – 27,1989 гривень;

Таким чином, долар подорожчав ще на 19 копійок. При цьому євро збільшився на 21 копійку.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Курс гривні
Курс гривні

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.