Українці отримали неприємну звістку про зарплати

Урядовий законопроект про працю, який Верховна Рада розглядатиме у лютому, містить ряд положень, які викликають питання і суперечки, повідомляє РБК-Україна.

Зарплати в Україні, фото: Уніан
Зарплати в Україні, фото: Уніан

зокрема, незважаючи на запевнення чиновників про те, що новим законом працівник буде значно краще захищений від невмотивованих звільнень, експерти вважають, що законопроект розв'яже руки роботодавцям щодо звільнення працівників за найменші запізнення, втрату довіри з боку керівництва, невиконання розпоряджень і так далі.

Спливли лесбійські фото дружини захисника "традиційних цінностей" у ВР

Жена"слуги народу" Святослава Юраша, засновника міжфракційного об'єднання "Цінності, гідність, сім'я" приміряла образ лесбіянки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кілька днів тому, 18 січня, Святослав Юраш створив у Верховній Раді міжфракційне об'єднання "Цінності, гідність, родина", метою якого є, за словами нардепа, захист консервативних цінностей.

Експерти підбили перші підсумки реформ Зеленського в оборонному секторі

20 травня 2019 року в Україні з'явився новий Верховний головнокомандувач. Наступного ж дня він призначив нового Начальника Генерального Штабу ЗСУ.

І вже близько 8 місяців Президент Зеленський має можливість впливу всі питання військового сектора, особливо після одержання моно-більшість своєї партії.

Володимир Зеленський в Давосі
Володимир Зеленський в Давосі
president.gov.ua

До сьогоднішнього дня на своїх посадах залишилися колишні токсичні командувачі СЗГ, ВМФ і Рвіа СВ (Луньов, Вронченко і Горбаньов). Призначення генерала Хомчака на посаду НГШ першим же указом Зеленського мало певний сенс.

Китайська коронавірус підкрадається до України

У четвер, 23 січня, відбувся терміновий брифінг представників Моз, на якому українцям розповіли про смертельне китайський коронавірус, озвучили дані та ознайомили з рекомендаціями ВООЗ.

Коронавірус з Китаю, фото: ТАСС
Коронавірус з Китаю, фото: ТАСС

"Зараз ВООЗ не рекомендує забороняти переміщення громадян і товарів. Головні поради для громадськості: добре мийте руки, консультуйтеся з лікарями, якщо погано себе почуваєте. У разі контакту з хворими людьми слід зв'язатися з лікарем, не вживати не термічно оброблені продукти", – розповів він.

В Україні відчутно подешевшала опалення

В кінці січня 143 українських підприємств ТКЕ зменшили розмір плати за послуги з централізованого опалення для населення. Про це повідомляє сайт Мінрегіону.

Опалення
Опалення
val.ua

Відсоток зменшення плати за опалення залежить від вартості газу, облікованого в тарифі на послуги теплопостачання, та питомої ваги цієї складової у собівартості послуги.