В мережі опублікували відео з пабу BeerHouse на вулиці Пушкіна у Полтаві, на якому видно, як нетверезий гість закладу нападає на двох офіціанток з ножем.

Нападник назвав себе "Віталіком" і погрожував вбити офіціантку. На прощання він показав нацистське привітання і залишив приміщення. Як повідомляє "Полтавщина", події відбулися в 20-х числах грудня 2019 року.

За словами керівника поліції Полтави Сергія Бейгула, в ході слідства були встановлені особи інциденту. Також відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією "Хуліганство".

Нападником з ножем виявився 39-річний полтавець Віталій Воробйов, а його більш поміркований супутник – 34-річний Віктор Безручко.

Варто уточнити, що Віталій Воробйов у свій час був членом кримінального угруповання – бригади "Басистого". Крім того, він є другом і ексохоронцем нардепа Іллі Киви. З реєстру судових рішень відомо, що Воробйов у 2016 році на вул. Великотирнівській у нетверезому стані влаштував ДТП та втік з місця аварії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, нардеп Ілля Кива зайшов в один з київських ресторанів, де влаштував бійку з ветераном АТО Михайлом Майманом.

Як повідомляв портал Знай.uа, що Руслан Рябошапка несподівано змінив прокурорів у справі про розстріл Небесної Сотні.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні починає роботу Офіс генпрокурора. Новий орган створено у відповідності з законом про реформу прокуратури на місці ліквідованої Генпрокуратури.