Жахлива подія сталася у місті кохання. Так, у Парижі в штаб-квартирі міської поліції невідомий напав на правоохоронців. За не підтвердженою інформацією, вбито чотири людини, йдеться на різноманітних іноземних ЗМІ.

Як відзначається, у центрі Парижа невідомий напав з ножем на поліцейських. Зробив він це прямо у штаб-квартирі правоохоронців, який знаходиться неподалік від собору Паризької Богоматері.

За інформацією агентства Франс Прес, нападником був поліцейський. Щоправда, офіційно поки це не підтверджено. Також не відомі й мотиву такого злочину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За повідомленням телекомпанії BFM, в результаті нападу - вбито чотири співробітники поліції. Відзначимо, що наразі інформації щодо числа жертв немає. Нападник, за даними французьких ЗМІ, був застрелений.

Нагадаємо, українка отримала 19 ножових і пробита легеня, а нападник – свободу.

Як повідомляв Знай. ua, скандал з спаленої живцем дівчинкою обростає неймовірними деталями.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині блискавка нещадно вразила пару пенсіонер.