Французький суд визнав винним у вбивстві чоловіка, який посадив свого трирічного сина в пральну машинку в покарання за провину.

36-річний Крістоф Шампенуа засуджений до 30 років в'язниці без права на умовно-дострокове звільнення протягом, як мінімум, 20 років, передає i24 News.

Його дружина - 29-річна Шарлін Котте - отримала 12 років за співучасть у вбивстві і підбурювання до насильства.

Вбивство трирічного хлопчика було скоєно в східному передмісті Парижа. За словами його старшої сестри, батько вирішив покарати дитину за погану поведінку в дитячому садку. Шампенуа посадив хлопчика в пральну машинку, увімнкув її, а сам пішов у сусідню кімнату за комп'ютер.

Читайте також: У Харкові заарештували підозрюваного у вбивстві немовляти

Відзначається, що в момент скоєння злочину в квартирі також перебували мати дитини і сестра. Вони були в сусідній кімнаті, але на допомогу йому не прийшли. Після того, як хлопчик загинув, Шампенуа самостійно викликав швидку допомогу, повідомивши, що у нього "маленька проблема" - дитина впала зі сходів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Поліція з'ясувала, що дитина була небажаною, у зв'язку з чим їй доводилося миритися з побоями і знущаннями з боку батьків.