У російському місті Нарьян-Мар чоловік у стані наркотичного сп'яніння прийшов у дитячий сад і зарізав дитину, вдаривши ножем у шию. Шестирічний Кирило Савенков загинув на місці інциденту. Про трагедію повідомляють росЗМІ.

Вбивство сталося 31 жовтня в дитячому садку "Казка", який розташований у будинку № 7 на вулиці 60 років СРСР в Нарьян-Марі. 36-річного Дениса Поздєєва затримали співробітники поліції після вчинення злочину.

6-річний Кирило Савенков

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Порушено кримінальні справи за "Недбалість" і "Надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів" стосовно працівників садочка.

"Місцевий житель 36-річний Денис Поздєєв прийшов в установу під час "тихої години". Вдарив дитину ножем у шию, поліція змогла його затримати. Порушено кримінальну справу за статтею 105 КК РФ ("в" ч. 2 — вбивство малолітнього)", - вказує Telegram-канал Mash.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Денис Поздєєв

Також повідомляється, що вбивця чув голоси в голові, які закликали "зарізати, щоб жити вічно". Поздєєв проходив реабілітацію в 2016 році у нарколога в окружній лікарні Нарьян-Мару.

При цьому чоловік на допиті у слідчого заявив, що "прочитав заклинання у книжці про вічне життя".

Нагадаємо, у Росії чоловік зарізав ді-джея за "неправильну музику".

Як повідомляв портал Знай.иа, під Вінницею чоловік вбив колегу сокирою і пустився навтьоки.

Також портал Знай.иа писав, що на Львівщині жінка в нетверезому стані вбила малолітню дитину і двох свідків.