У середу, 29 січня, в Україну прийде синоптична зима з мокрим снігом і дощем. Температура повітря очікується в межах від 0 до +4 градусів, на півдні – +4 +8 градусів, а в Криму +6 +10 градусів тепла.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, у зв'язку з різким похолоданням на Заході, а також у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях буде випадати переважно мокрий сніг.

Діденко попередила, що в цих напрямках дорога може бути складною. Крім того, на Півдні і Сході будуть дощі вдень та вночі.

У Києві в середу випадуть опади у вигляді дощу, який ближче до вечора перейде в мокрий сніг. При цьому вітер посилиться, а температура становитиме 0 +2 градуси.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Активні атмосферні фронти у середу, 29 січня, зумовлять в Україні ускладнення погоди. Карта. Пройдуть дощі. У зв`язку...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 28 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

29 січня відзначається день поклоніння чесним ланцюгам апостола Петра. Погоду у цей день наші пращури передбачали за вітром: якщо він дув з північної сторони, очікували сильного морозу в найближчі дні.

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.