У соціальній мережі Facebook з’явилась фотожаба на тему нещодавнього підписання угоди про співпрацю між Укрзалізницею та німецьким залізничним оператором Deutsche Bahn.

У своїй фотожабі її автор Олександр Бабак використав кадр з фільму “Вечори на хуторі поблизу Диканьки”, на якому два куми здивовано обговорюють новий контракт з німецькою компанією. Один з кумів робить припущення, пов’язане з тим, що у Верховній Раді обговорюють законопроект про відкриття ринку землі.

“Що робиться? Німцям залізницю віддали!”, - каже один кум. “Це для того, щоб після ринку землі наш чорнозем вивозити в Германію”, - відповідає йому другий.

Нагадуємо, що нещодавно звільнили з посаду керівника Укрзалізниці Євгена Кравцова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" стала золотою жилою для Лещенка: скільки екснардеп "зрубав" з перевізника в січні.

Також "Знай.ua" писав, що Кравцова з Укрзалізниці притиснули до стінки: хамство провідників, таргани у вагонах і Wi-Fi в Інтерсіті.