Рябошапка визнав грубу помилку в справі Шеремета

Генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що потрібно рухатися далі і встановити замовників вбивства.

Для передачі до суду справи за обвинуваченням підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, потрібно зібрати додаткові докази, оскільки вже існуючих недостатньо, зазначив генпрокурор.

Над Україною нависла загроза, гірша за коронавірус, сотні людей вийшли на вулиці і забили на сполох

У Києві під Кабміном мітингує профспілка працівників освіти проти зміни в трудовий кодекс.
Мітингувальники перекрили вулицю Грушевського. Окрім яскравих стягів дійство супроводжується піснею гурту "Океан Ельзи" - "Я не здамся без бою".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Захоплений коронавірусом Китай дав Росії всього три години у Третій світовій

У разі відкритого військового протистояння Росії та США, РФ можуть повністю знищити в перші три години. Про це розповіли китайські експерти. Вони вважають, що Росія зараз відновлює свої ресурси в ракетних, підводних і повітряно-космічних військах, однак мало займається розробкою нового озброєння. Саме з цим експерти пов'язують ризик того, що у разі прямого військового зіткнення, США виграє за лічені години.

ПриватБанк таємно обдзвонює родичів і накладає штрафи, обійшовши рішення суду

Державний "ПриватБанк", попри рішення суду, намагається відібрати у клієнтів якнайбільше грошей. Про це на порталі Мінфін розповіла незадоволена клієнтка, яка раніше взяла кредит в установі.

Зірка "Квартал 95" Пікалов дав відверте інтерв'ю в честь свого 44-річчя

Відомий комік, актор "Вечірнього Кварталу" і художній керівник "Жіночого Кварталу" Олександр Пікалов 30 січня святкує свій день народження - йому виповнюється 44 роки. На честь радісної події, студія "Квартал 95" на офіційній сторінці в Instagram виставила архівні кадри Олександра з дитинства і юності, а також його розповідь про себе.