З окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли тривожні новини. Повідомляється, що бандити в якості живих щитів використовують жінок і дітей. У Мар'їнці ворожі снайпери стріляють в українських військових з-за спини маленької дівчинки, знаючи, що відповіді не буде.

Про це повідомив один з українських телеканалів.

Так, український військовослужбовець з позивним "Патріот" говорить, що бойовики нерідко використовують дітей як прикриття. Був також випадок, коли ЗСУ помічали "на тій стороні" жінку в сукні, з-під якої виднілися тактичні штани.

Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua
Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ворожі снайпери ціляться не тільки у військових, але і в цивільних, які живуть на підконтрольній території. Люди в Мар'їнці через страх за своє життя кидають будинку і переселяються подалі від лінії вогню.

Навчених снайперів на боці бойовиків можуть вирахувати і знищити тільки високопрофесійні снайпери ЗСУ. Щоб зловити ворога на приціл, снайпери часто вичікують в укритті від декількох годин до тижня. Наші бійці кажуть, що снайпери бойовиків не соромлячись стріляють по медикам і медичних машинах.

Нагадаємо, путінські окупанти віроломно обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, ні дня спокою.

Як повідомляв Знай.uа російська авіація розбомбила пекарню і шпиталь, десятки поранених.

Знай.uа писав, скандальна Монтян приїхала у Донецьк і приголомшила навіть бойовиків: "Бухаємо пивасик".