Обурлива ситуація у вагоні Укрзалізниці Рахів-Львів N606 потрясла користувачів мережі. Так, пасажирам потяга після відпочинку в Карпатах довелося до 4 ранку перебирати разом з бортпровідником брудну постільну білизну. Виявилося, що у вагоні просто напросто не було ні чистих рушників, ні простирадл і наволочок.

Про це повідомила одна з пасажирів потяга Світлана Твердишева на своїй Facebook-сторінці.

"Повертаючись додому, з зимового відпочинку з Карпат, сідаючи в поїзд Рахів-Львів N606 1.50 ночі, застали таку чудову картину з постільною білизною. Сіли у потяг на станції Ясіня, нам видали білизну, ми її розкрили і мало того що вона була мокра так ще й брудна. Провідник міняв комплекти до тих пір, поки не скінчилася постільна. Викликали начальника потяга. Він склав акт, ми його підписали. У загальній складності було розкрито 70 комплектів постільної білизни, і все було мокрим і брудним. У підсумку спали без постільної. На гарячі лінії вже зателефонували, але чи буде результат не відомо. Як вам таке Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia???Укрзалізниця Відомі схеми відмивання грошей у монополіста. Платити гроші за квитки, ми хочемо нормально їхати, а не перебирати постіль до 4 ранку. Це знущання з людей!!!" – написала Світлана.

Возвращаясь домой, с зимнего отдыха из Карпат, садясь в поезд Рахов-Львов N606 в 1.50 ночи, застали такую замечательную...

Geplaatst door Светлана Твёрдышева op Woensdag 29 januari 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Укрзалізниця несподівано помножила рівень страждань, пасажири втомилися.

Як повідомляв портал Знай.uа, пасажири потяга №128 "Ковель-Харків" на півдорозі до Кременчука побачили на столику тарганів.

Також портал Знай.uа писав, як будуть співпрацювати Укрзалізниця і німецька Deutsche Bahn.