Колишній міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко відреагував на відставку Євгенія Кравцова з поста глави "Укрзалізниці" і заявив, що за дострокове звільнення з посади він повинен отримати 10 мільйонів гривень в якості компенсації.

Про це стало відомо завдяки заяві в ефірі одного з українських телеканалів.

Євген Кравцов, фото: Уніан
Євген Кравцов, фото: Уніан

"Щоб ви розуміли, це розірвали контракт, а йому виплатять 10 млн грн, тому що у нього контракт підписано до 2021 року. А взагалі він юрист і перше, що він зробив, прийшовши на залізницю, це він свою компанію вставив і отримав 12 млн за обслуговування контракту або спору щодо Бескідського тунелю", - поділився Червоненко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що наглядова рада "Укрзалізниці" прийняло рішення звільнити голову правління компанії Євгена Кравцова. Кабмін вже погодив його звільнення. Про це в ході брифінгу повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Це, на нашу думку, важливий крок для перезавантаження цієї важливої державної компанії", - зазначив Гончарук.

Тимчасовим виконуючим обов'язки голови "Укрзалізниці" планують призначити члена правління Желько Марчека. Відповідне подання про його призначення вже подано до Кабміну.

Нагадаємо, главу "Укрзалізниці" Кравцова поперли з посади, з'явилися перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа космічна зарплата в минулому: Кабмін взявся за звільнення Кравцова з "Укрзалізниці".

Знай.uа писав, Кравцов в "Укрзалізниці" заробляє в 40 разів більше лідера КНР: блогер шокував підрахунками.