Прогноз від Наталки Діденко

Про погоду на вівторок розповіла народний синоптик Наталка Діденко. За її прогнозом температура і далі буде знижуватися. Якщо напередодні було від +5 до +12 градусів, 4 лютого вже буде тільки від +2 до +8 градусів. Хоча і це дуже висока температура для зими. У західних областях пройде дощ, який іноді буде змінюватися мокрим снігом. Можуть несильні опади пройти ще на Сході. Але в більшості областей нашої країни буде суха погода, яку розбавлять тільки тумани.

Проте в середу до нас збирається прийти південний циклон, який сильно ускладнить погоду – посилить опади і вітер. Будуть навіть штормові значення. У центральних областях і на півдні синоптик прогнозує сильні дощі, а ось на решті території країни пройде мокрий сніг та сніг, можливо також налипання мокрого снігу. І тільки деякі північні райони не зачепить цей циклон. Якщо в них і будуть опади, то дуже легкі.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці погода продовжить випробовувати терпіння, так як саме Київ буде на кордоні погодних процесів, тому прогноз зробити дуже складно. Але в більшості моделей зазначено, що в середу в столиці очікується мокрий сніг та сніг, налипання і сильний вітер. А у вівторок сильних опадів не буде, але буде мряка. Кияни ще порадіють теплій температурі +3 градуси.

Також синоптик радить зробити всі важливі справи на вулиці у вівторок, так як в середу почне знижуватися температура і посиляться опади. З цієї ж причини краще відкласти подорожі. А ще циклон може вплинути на фізичний стан багатьох людей.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua скоро українці зможуть відмовитися від гривень в монетах і купюрах і від біткоїна. Україна збирається запустити свою електронну валюту за прикладом інших країн і компаній. Відомі вже орієнтовні строки і навіть курс обміну.

Також Знай.ua писав, відомий блогер показав, як виглядає одне з відділень Укрпошти. Після перегляду виникає питання, за що її керівники отримують такі космічні зарплати.

Нагадаємо, у Києві мешканці вимагають позакривати медичні установи, так як в них не кожний може скористатися послугами навіть просто фізично.