У Міністерстві соціальної політики зробили гучне звернення до українців. Відтак, там заявили, що субсидія і пільга за нову послугу з розподілу природного газу для українців буде врахована автоматично.

Про таке йдеться на сайті відомства.

Варто зауважити, що з січня 2020 року мешканці України почали отримувати подвійну квитанцію за газ. У першій вказується кількість спожитих кубометрів і сума, яку потрібно сплатити. У другій - плата за транспортування і розподіл газу. У зв'язку з цим, в Мінсоцполітики завчасно попередили українців, що і субсидія, і пільга буде автоматично врахована при нарахуванні оплати за січень і лютий цього року.

Платіжки за комуналку
Платіжки за комуналку

Окрім цього, там зауважили, що через незатверджений тариф НКРЕКП, українцям не встигли не врахувати в січневих платіжках.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Ми в лютому проведемо донарахування розміру пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року. Звертаємо увагу, що воно буде зроблено без додаткової потреби звернення громадян", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вже цього року виплати стосовно пенсії обіцяють підвищити втричі, а максимальний її розмір збільшити до майже вісімнадцяти тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для хорошого життя українських пенсіонерів слід виплачувати мінімальну зарплатню, яка складає в межах 3-4 тисяч гривень

Також "Знай.ua" писав, що українцям підвищили мінімальну зарплату.