Субсидії, фото: lexinform.com.ua
Субсидії, фото: lexinform.com.ua

Українцям спростили схему субсидій через подвійні платіжки за газ

У Міністерстві соціальної політики України повідомили, що перерахунок розміру пільг та субсидій через відділення послуги з розподілу газу відбудеться в лютому автоматично.

Українці, фото: informator.press
Українці, фото: informator.press

Кабмін "перекроїть" карту України, які міста назавжди зникнуть

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кабмін подав до Ради проєкт закону про засади адміністративно-територіального устрою України. Документ було зареєстровано 24 січня. Законопроєкт президент зобов'язав уряд подати в Раду до 1 січня 2020 року, однак він з'явився з запізненням на місяць.

Школа, фото: Цензор
Школа, фото: Цензор

Блогер ткнув носом міністра освіти в шкільний туалет: "Це не кадри з фільму жахів"

Відомий блогер Михайло Шнайдер показав, в яких жахливих умовах доводиться перебувати учням однієї із сільських шкіл. Блогер опублікував фото туалету, який швидше нагадує кадри з фільму жахів, і запропонував міністерці освіти задуматися не тільки про свою зарплату.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

У "Слуги народу" жорстоко принизили відомого вченого, обізвавши його на всю Україну

Днями ще один народний депутат від фракції "Слуга народу" потрапив у гучний скандал. Мова й де про Єлизавету Богуцьку, яка назвала відомого соціолога Євгена Головаху "дідусем з позаминулого століття", а потім і взагалі осоромилася з виправданням.

Київ став у ступор перед шикарним кортежем президента

У Києві біля станції метрополітену "Арсенальна" копи перекрили дорогу. В результаті утворилася величезна пробка. Причиною зупинки руху став величезний кортеж представника влади. У понеділок, 3 січня, пробка біля метро "Арсенальна" утворилася через переміщення величезного кортежу, який складався з 19 автомобілів, які супроводжували президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.