Часом буває, що власники автомобіля дозволяють собі, на секундочку подумати, що вони ніколи не стануть жертвою шахраїв, так як вже давно начиталися різних порад і знають про різні злочинні схеми. Однак злодії постійно вигадують нові способи, як обдурити водіїв. Нещодавно з'явилася ще одна схема "разводняка" на дорозі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Авторинок
Авторинок
etcetera.media

Суть нового "кидалова" в тому, що зловмисники на чужому автомобілі замість кількох штатних колісних болтів укручують свої "секретки". Автомобіль підбирається преміального класу. При цьому на ньому залишається записка з вимогою заплатити певну суму грошей за ключ. Банальний шантаж, скажете ви. Так, це так і є. За нього є суворе покарання за Кримінальним кодексом.

Автосервіс, Антикор
Автосервіс, Антикор

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Однак, є водії, які поступаються шантажистам. Злочинці розраховують, що власник люксового автомобіля не захоче возитися і ризикувати красивими колесами. Якщо ви стали жертвою таких шахраїв, то можна зняти "секретки" на автосервісі. Колеса захистять від пошкоджень сточеними дисками від "болгарки".

Нагадаємо, у Львові поліцейський "повечеряв" горілкою і сів за кермо, ловили всім містом.

Як повідомляв Знай.uа хитрорукі пройдисвіти з Буковини обдерли заробітчан, як липку.

Знай.uа писав, м'яла в гармошку: у Дніпрі сталася ДТП за участю "забитої" людьми маршрутки.