Погода на 5 лютого в Україні: точний прогноз

Раніше синоптики вже попереджали, що на початку цього тижня до нас прийде циклон, який зумовить погоду з великою кількістю опадів. І його початок ми вже побачили в понеділок. Навіть при такій високій температурі пройшов мокрий сніг великими пластівцями. Хоча іноді він і переходив у дощ. У середу в Україні трохи похолодає, а також по всій країні будуть опади і досить сильні.

У західних областях очікується сніг скрізь і дуже сильний, може бути мокрим снігом. Трохи слабкіше він у Волинській та Рівненській областях. Також торкнеться захід і похолодання – температура вдень від 0 до +2 градусів, у Чернівецькій області від +1 до +3 градусів. Вночі температура, правда, не знизиться – від -1 до +2 градусів. Також буде сильний північно-східний вітер з поривами 7-12 м/с.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

У північних областях теж не обійдеться без рясного снігу по всій території. Холодна погода торкнеться і ції частину країни. В Житомирській області від 0 до +2 градусів вдень, у Київській та Чернігівській – від -1 до +1 градусів, а в Сумській – від 0 до -2 градусів. Вночі теж не дуже холодно – від -1 до +2 градусів.

На сході поки не буде такого сильно зниження температурних показників. Однак і тут пройде сильний мокрий сніг, а вночі – дощ. Температура вдень у Харківській і Луганській областях від +1 до +3 градусів, а в Донецькій – від +2 до +4 градусів. Вночі тут теж не набагато тепліше – від -1 до +3 градусів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

А ось на півдні поки залишиться дуже тепла погода, тому снігу там не буде, але прийдуть опади тільки у вигляді сильних дощів. Вдень температура в Миколаївській області та в Криму від +5 до +7 градусів, а в інших областях від +6 до +8 градусів. Вночі жителів південної частини очікує температура від +3 до +7 градусів – найтепліше в Криму.

Як повідомляв Знай.ua наслідки глобального потепління вже дають про себе знати і в цьому році торкнулися навіть України. Ця зима і так видалася напрочуд теплою та практично не було морозів. Вчені розповіли, яких небезпечних стихійних явищ нам всім чекати протягом п'яти років.

Також Знай.ua писав, що відомий експерт розповів, чого слід чекати українцям від своєї валюти в лютому. Хороших новин мало, але треба знати, як зберегти свої гроші.

Нагадаємо, спадковий шаман розповів про те, яка доля чекає на Україну в найближчі роки, і коли закінчиться війна.