Прогноз від Наталки Діденко

Циклон, який вирішив прийти в Україну назвали Petra. Саме він організував таку складну погоду у нашій країні, так що буде синоптична ситуація просто на всі смаки. Тут і сильні сніг, дощ, вітер, що буде хурделиця та ожеледиця, а також налипання мокрого снігу. Найсильніше циклон буде діяти в Центрі, у східних областях, на півдні, в Карпатах, в Закарпатті та в Прикарпатті. А ось на півночі на відміну від цих частин будуть несильні опади, зате сильний і штормовий вітер. Поки що циклон до півночі не захотів доходити.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

По температурі синоптик прогнозує показники від -1 до +3 градусів по країні. Тобто все таки трохи похолодає. А ось південь похолодання поки мине. Температура в південній частині країни в середу досягне від +5 до +10 градусів. Стовпчики термометрів опустяться лише в середу.

У столиці циклон буде вести себе трохи дивно. Так, Наталка Діденко, обіцяє киянам сильний вітер в середу, але з опадами трохи інша історія. Уночі буде йти дощ з мокрим снігом, вранці пройде мокрий сніг та сніг, але після обіду циклон піде вниз, так що Київ зможе провести вечір без опадів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, народний синоптик ще й зробила прогноз на найближчий час. Похолодання буде сильніше до кінця тижня. Під кінець ми можемо навіть відчути температуру до -10 градусів і нижче. Репутацію зими ще можна врятувати, навіть якщо тільки в останній місяць. Хоча ще не відомо точно, що нас чекає в березні, стихія може відігратися за тепло.

Як повідомляв Знай.ua наслідки глобального потепління вже дають про себе знати і в цьому році торкнулися навіть України. Ця зима і так видалася напрочуд теплою та практично не було морозів. Вчені розповіли, яких небезпечних стихійних явищ нам всім чекати протягом п'яти років.

Також Знай.ua писав, що відомий експерт розповів, чого слід чекати українцям від своєї валюти в лютому. Хороших новин мало, але треба знати, як зберегти свої гроші.

Нагадаємо, спадковий шаман розповів про те, яка доля чекає на Україну в найближчі роки, і коли закінчиться війна.