Гривні
Гривні
bagnet.org

Ваш банківський рахунок більше не таємниця, треті особи можуть отримати доступ в будь-який момент

Національний банк України змінив процедуру розкриття банківської таємниці. Тепер СБУ, ДБР, Нацполіція, НАБУ, АМКУ і прокуратура зможуть отримати доступ до неї без дозволу суду.

Філарет, фото з вільних джерел
Філарет, фото з вільних джерел

ПЦУ вигнала Філарета і покарала єпископа за святкування Різдва 25 грудня

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Синод Православної Церкви виключив зі своїх лав почесного патріарха Філарета. Про це повідомила прес-служба ПЦУ. При цьому Філарет залишився єпископом ПЦУ, але втратив канонічні права та обов'язки, пов'язані з управлінням єпархією.

карантин
карантин

В Україні розрослася епідемія небезпечного вірусу, більше 100 шкіл закрили на карантин

З початку 2020 року у Києві захворюваність на грип та ГРВІ раптово зросла на 26,1%. Також наголошується, що захворюваність серед дітей зросла на 46% – 4190 випадків, в лікарні за п'ятий тиждень цього року з грипом потрапили 290 осіб, з них 229 – діти.

Нові ПДР, Autonews
Нові ПДР, Autonews

Українським водіям змінять ПДР

В останні роки з розвитком технологій на українських дорогах з'явилися нові транспортні засоби (гіроскутери, електросамокати та інше), але їх рух жодним чином не регулюється, що призводить до аварійних ситуацій на дорогах. У зв'язку з цим, правила дорожнього руху вимагають перегляду.

Близького соратника Гончарука затримали на хабарі у 2,5 млн гривень

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали чиновника Секретаріату Кабміну за вимагання мільйонного хабара. У Києві слідчі регіонального відділення ДБР затримали начальника одного з Управлінь Секретаріату Кабінету Міністрів України, який отримав величезний хабар.