У четвер, 6 лютого, майже у всіх областях України випаде сніг. Сухо буде тільки на Закарпатті та в Криму. При цьому найбільше снігу очікується на Півдні і Сході країни.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, вдень Захід і Північ України охопить атмосферний фронт з північного заходу Європи, тому в цих регіонах велика ймовірність снігу.

"Температура повітря нарешті змиє весняний макіяж і стане схожою на себе: вночі очікується -3 -8 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Криму до +4 +9 градусів", – написала Діденко.

Також синоптик попередила про ожеледицю на дорогах і поривчастий вітер.

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

У Києві в четвер буде слизько. Вночі термометри покажуть до -6 -8 градусів, а вдень потеплішає до нуля. У другій половині дня або ввечері може випасти сніг.

Наша жвава Петра, активний циклон, завтра, 6-го лютого, буде вже над Кримом. Тобто, його, циклона, центр. Тому негода у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 5 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

6 лютого вшановується пам'ять преподобної Ксенії. Цей день вважали переломом зими, і по ньому судили про майбутню весну: "Яка Ксенія — така весна"; "Якщо на Ксенію відро (хороша погода) — весна буде красна (хороша)".

погода на 6 лютого, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.