Погода на 6 лютого в Україні: точний прогноз

В цей день сонечко прогляне в Україні, але… тільки в одній області. Найближчим часом можна не чекати погоди з минулого тижня, коли було дуже тепло, не було морозів і навіть іноді з'являлося синє небо і сонце. Тепер у нас лише різні варіації опадів, зниження температури вдень і вже зимові морози вночі. Поки такій погоді буде намагатися чинити опір тільки Крим.

У Західних областях скрізь очікується сніг та мокрий сніг, а в Закарпатської області – мінлива хмарність. Також сильно похолодає вдень і особливо це буде відчуватися вночі. Вдень температура в більшості областей від -1 до +1 градуса, а вночі – від -4 до -8 градусів. Але у Закарпатській області та у Львівській вдень буде від 0 до +2 градусів. Вітер буде західний 7-12 м/с.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На півночі теж суттєво похолодає і буде мокрий сніг та сніг, але вже не такий сильний, як раніше. Вдень у північних областях температура від -1 до +1 градуса, а от вночі зима покаже свою силу. В Житомирській області від -5 до -7 градусів, а в інших ще холодніше – від -7 до -9 градусів. Вітер теж буде дуже сильним і західним.

На сході поки що опади будуть сильніше, але і тут вже почнеться похолодання. По всіх областях пройде сніг. Вдень в Донецькій області від -1 до +1 градуса, в Луганській – від 0 до -2 градусів, а в Харківській – від -1 до -3 градусів. Але ось вночі не так холодно. На сході вночі температура опуститься від -2 до +1 градуса, а в Харківській області – від -4 до -6 градусів. Також очікується поривчастий вітер північно-східного напрямку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На південь теж нарешті дійшли морози, але поки тут ще будуть помірні опади у вигляді снігу. Вдень заморозки – від 0 до -2 градусів в областях і така ж температура вночі. А ось у Криму ще плюсова, але теж однакова вдень і вночі – від +2 до +4 градусів.

Як повідомляв Знай.uа, хоча і раніше був деякий список платних медичних послуг, але після медичної реформи він помітно розширився. За багато послуг українцям доведеться доплачувати. Хто, як і за що вимагає оплати і чому не платить держава.

Також Знай.uа писав, що студенти тепер можуть отримати зарплату і стипендію. Однак просто так її отримати буде неможливо. Доведеться гарненько попрацювати і така можливість є не у всіх.

Нагадаємо, в Україні вже дорожчає найнеобхідніше, скоро подорожчає і повітря. Але поки тільки піднімають тарифи на воду. Скільки доведеться платити, читайте в статті.